CARIAN ANDA

Saturday, December 10, 2011

DUITRAYA.BIZ ONEX. PROJEK DUIT RAYA



Hah...korang pernah dengor ke pasal program nih? Program OneX dibina oleh QLxchange yang menjalankan perniagaan emas dan perak secara trading. OneX di cipta untuk semua orang mendapatkan cukup dana (fast-start) bagi memulakan perniagaan emas dan perak bersama QLxchange. 

Program OneX merupakan satu program force matriks 4x4 dan menggunakan sistem baru yang bersifat "upgrade by tier" dan "pay to upline". Program ini dibuka penyertaan ke seluruh dunia dan sehingga kini mempunyai pengikut dari seluruh pelusuk dunia seperti Amerika, Eropah, Afrika dan tidak ketinggalan Asia. 

Program ini amat diminati dan menarik minat ramai penggiat sistem matriks dan network bisnes dari seluruh dunia kerana modal yang kecil tetapi member pulangan 20,000 kali ganda dengan hanya melibatkan 340 orang peserta. OneX bukan gifting program (program sedekah-sedekah) kerana setiap kali ahlinya upgrade, mereka (ahli) akan diberikan sesi kursus (e-book) berkaitan perniagaan internet:


Animated Emoticons
Memandangkan modal cuma RM20 jer, aku pon join ler. Saja suka-suka nak mencuba manala tau kan nak jadi rezeki dapat plak downline secara spillover dari upline mau dapat durian runtuh yer tak. Boleh gak settlekan loan bank yang beriban2 tu (huhuhuhhuh).
Kalau nak faham betol2 kene ikot cara yang dah dorang providekan dalam video yang ada dalam link tersebut. Tengok dan baca berulang-ulang kali sampai kau pening2 lalat nyah.

Animated Emoticons
Tipu?? Scam?? Kalau setakat RM20 ni aku takde kisah sangat. Tak miskin pun, tapi kalau betul2 nak jadik rezeki hah mana la tau kan. Korang kalau rasa-rasa minat nak join meh leh tekan banner yang kat atas atau kat tepi blog aku ni yer....(mekasih banyak-banyak).


Monkey Emoticons
Pastu kita promotion banyak-banyak kat dalam fesbuk dan mana-mana laman iklan yang ada... Amacam ok tak?


Orait kat bawah ni ada sikit info tuk korang yang minat nak carik bisnes partime yang mudah n murah...yerler kan online hari2 kat fesbuk pastu selit2 la link korang pasnih yer...pastikan korang regester secepat mungkin. Kalau nak duit cepat, so cepat-cepat bertindak ok!! Kalau takut2 sangat korang gi mein jejauh yer.... (jangan marah tau nanti cepat tua...hihihiikk )





♥ Anda xperlu pikir apa2.....cuma perlu promosi link anda sahaja ...katakan anda join saya, sy akn dpt rm20. kAlAu anda cari, anda pon dpt RM20 per downline dan 100%bonus matching.. klu anda x cari pon xpe.. juz tunggu anda dpt limpahan downline dr saya.. semudah tu.. sy tetap akn cr sbb sy memang online hari2.. maksimum downline yg direct under kita 4 org je.. 

so, klu saya dpt lebih dr 4 org join sy tmasuk anda, automatik yg lain2 tu akn masuk bawah anda atau downline2 saya yg lain.. so, dats sy ckp klu anda xnk buat pape pun boleh, klu buat lagi bagus, sbb anda akan lbih masyuk n lbih cpt dpt income.. iaitu kalau anda mencari downline sendiri, anda akan dapat 100% matching bonus iaitu anda dpt bonus apabila ada downline yg uprade tier ke peringkat lebih tinggi :) ♥

♥ Kesimpulannya, bila anda dapat downline, so anda akn dpt duit , dan saya pon akn dpt duit..mcm tu jugak seterusnya.. bila downline kpd downline anda dpt duit, maka downline anda dpt duit, anda dapat n sy pon dapat.. :) ♥


OneX MENAWARKAN PULANGAN YANG LUMAYAN..MODAL HANYA RM20..DAPAT FREE DOWNLINE..BONUS DALAM US DOLLAR..ANDA HANYA DAFTAR DAN KELUAR MODAL SEKALI SEUMUR HIDUP TANPA BUAT APA2..BERMINAT??SILA PM SAYA.TQ

atau anda boleh terus Daftar percuma di sini..
DAFTAR SILA KLIK: http://www.duitraya.biz/rmseratus

Lihat seterusnya..
OneX MENAWARKAN PULANGAN YANG LUMAYAN!
TAK PERLU CARI DOWNLINE! Dapat downline free dr spillover!
MODAL HANYA RM20!
DAPAT 100% BONUS MATCHING KALAU MENAJA!
BONUS DALAM US DOLLAR!
TANPA BUAT APA2! :) SILA BACA PENERANGAN DI BAWAH DAN LIHAT LINK SERTA VIDEO UTK ANDA LBH FAHAM YE..

♥ KONSEP PERNIAGAAN Program OneX dibina oleh QLxchange yang menjalankan perniagaan emas dan perak secara trading. OneX di cipta untuk semua orang mendapatkan cukup dana (fast-start) bagi memulakan perniagaan emas dan perak bersama QLxchange. Program OneX merupakan satu program force matriks 4x4 dan menggunakan sistem baru yang bersifat "upgrade by tier" dan "pay to upline". Program ini dibuka penyertaan ke seluruh dunia dan sehingga kini mempunyai pengikut dari seluruh pelusuk dunia seperti Amerika, Eropah, Afrika dan tidak ketinggalan Asia. Program ini amat diminati dan menarik minat ramai penggiat sistem matriks dan network bisnes dari seluruh dunia kerana modal yang kecil tetapi member pulangan 20,000 kali ganda dengan hanya melibatkan 340 orang peserta. OneX bukan gifting program (program sedekah-sedekah) kerana setiap kali ahlinya upgrade, mereka (ahli) akan diberikan sesi kursus (e-book) berkaitan perniagaan internet: Lesson 1: Celebrate Exploding Your Business Lesson 2: Desperate Market Domination Lesson 3: The Millionaires Financial Breakthrough Revolution Lesson 4: Solved SEO Mysteries -----------------------------------------


Jom tonton video OneX utk lebih faham :D

SISTEM ONEX
http://www.youtube.com/watch?v=1x59_Udqwls&feature=player_embedded

OneX proof of earnings
http://www.youtube.com/watch?v=omTPhZXb_-s&feature=related

Onex review - 10 people in 3 days
http://www.youtube.com/watch?v=zOLBztZQQ1g&feature=related

Onex / QLxchange Is Not A Scam - Watch $5 Grow into $5000 - $99,000 Over and Over Again!
http://www.youtube.com/watch?v=LlmjTUaENZ0&feature=related

How To Activate OneX Account
http://www.youtube.com/watch?v=6AvoMoZhWD8&feature=related

--------------------------
--------------- ♥

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts