CARIAN ANDA

Wednesday, December 21, 2011

SURVEY .FAQ GET MONEY WITH IT.



 Ada sesapa yg suka-suka nak try wat duit PERCUMA tak?? MEh sini Cik Kak kongsi 1 program nih... Tatau la betol atau dak I just suka-suka try jer. Kalau nak tau leh dapat duit atau tak meh kita try beramai-ramai ek...
SIAPA NAK DUIT PERCUMA... SEHARI BOLEH DAPAT USD14 UNTUK JAWAP SOALAN SURVEY YANG DIKEMUKAKAN... SEHARI MAXIMUM BOLEH JAWAP 3 KALI SURVEY.... BERMAKNA 3 DARAB USD14= USD42... DAN ANDA PASTI TERKEJUT... SAYA PUN TERKEJUT KERANA SEBELUM NIE... SAYA TAK TAHU APA2 PUN TENTANG SURVEY-FAQ.COM...

CUBALAH... FREE SAHAJA... TAK ADA YURAN TAHUN, YURAN BULAN... ATAU APA2 KENA BAYARLAH... PENDEK KATA KINK DI LINK INI ANDA AKAN TAHU NANTI...
klik sini http://Survey-Faq.com/?ref=2497967
 Banyak agensi memberikan statistic maklumat kepada Pengiklan, Agensi kami  juga salah satu darinya. Kami memainkan peranan penting dalan era perniagaan masakini kerana Agensi kami memberikan sepenuhnya maklumat yang berinformasi kepada anda dan rakan perniagaan kami.
 Apa yang kami mahukan dari anda ialah, anda menonton rakaman video pengiklanan, mendapatkan maklumat dari pandangan orang ramai dan secara tak langsung membuat duit darinya. Dari setiap penilaian dari maklumat yang anda dapatkan anda akan dapat bayaran sebanyak $7-10 kedalam akaun anda.
 Membuat penilaian maklumat ini tidak memakan masa yang lama dan anda juga akan mengetahui jenama apa yang terbaik dan barangan terbaru didalam pasaran semasa. Dan yang pasti anda juga membuat duit dari hasil survey tersebut.
Untuk kemudahan anda kami menyediakan program affiliate yang  terbaik di internet. Kami berminat untuk mendapatkan seramai ahli dari kawan-kawan anda untuk menambahkan lagi bilangan. Jadi kamii menawarkan kepada anda
1.       Anda dapat $14 untuk setiap survey yang anda lakukan.
2.       Anda dapat $15 ke akaun anda (untuk setiap penglibatan rakan niaga anda)
3.       Anda jug menikmati 20% hasil earning dari rakan niaga anda.
 Langkah pertama

DaftarMasukkan nama login pilihan anda
Password pilihan anda
Key in sekali lagi password pilihan anda
Masukkan email paypal akaun anda.Jika belum anda paypall akaun anda perlu daftar dahulu.
Klik Registration.
Kemudian setelah pendaftaran selesai anda boleh terus bermula.
Selepas anda login anda boleh mula klik survey dan dapatkan imbuhan anda.

Mudah bukan .Percuma sahaja tak perlu bayar sesen. Anda hanya perlu layari website ini, daftar, login, promosikn link anda seberapa yg boleh untuk terus dapat duit. Semudah ABC.
Duit akan dikredit ke akaun anda. Boleh semak. Dah bertambah kan….so simple.
Dan payment boleh dikeluarkan minima 1000.

So simple pe lagi jom la try ramai-ramai
Klik http://Survey-Faq.com?ref=2497967 untuk daftar sekarang.






2 comments:

Anonymous said...

salam... maaf nk tanya... mmg btol k survey nie?? sbb ad yg ckp survey nie juz menipu...
u da dpt payment ke??
juz asking...

SABARINA said...

yup...i dah try pon..so sad to say but the truly menipu..

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts