CARIAN ANDA

Monday, June 25, 2012

Yuyu Zulaikha Si Gadis Genit


Malam tadi sempat la pergi pasar malam bersama anak teruna mak yang sulung tu, bagi menunaikan janji nak beli vcd. Sempat gak ler, beli sayur, beli buah anggur dan tangkap sehelai tudung yang agak murah  jer. RM15 heheheh... Jadiler...nak pakai gi opis jer dan memenuhkan koleksi tudung yang ada....

Balik umah jer dah dekat kul 9.00 malam. Oleh sebab pergi pun jalan kaki jer pun, memang tak terasa dah terlewat plak. Habeslah terlepas nengok Saffiya kat TV9...huhuhuhuhuh...

Memang mak tak pernah terlepas peluang nengok Saffiya ni, apatah lagi segmen kegemaran mak adalah Blog Pilihan. Sampai jer umah dah start dah, huhuhu pelagi terus lompat dok depan tv. Aisey, apa plak yg mak dah tertinggal nih...haiisss tu la nengok tudung leka no....

OOO ada cite pasal GADIS GENIT DAN Fesyen Petite. Hah !! APa natang petite nih (oooo sumpah mak takpaham bahasa ingeris). 

Kisahnya, Saffiya malam ni dok cite pasal Fesyen untuk gadis-gadis Genit yang comel2 jer tuh cam budak sekolah tu. Ala sungguh la dorang ni comel...kecik kiut miut, kecik jer. Ada plak budak pompuan ni namanya Yuyu Zulaikha. Lahhh ni ke Blogger yang namanya YUYU Zulaikha tu...ala comelnyer, kiutnyer ler ko nak oiii...selama ni tak perasan sangat pon walaupun adakala sempat gak skodeng ke blog dia tapi tak perasan pun yang orangnyer tu kecik ajer.

pinjam curik gambo ko yer dik

Teringat mak kat kengkawan mak yang kecik molek cam u . All The Best dak COmel......

3 comments:

QueeN TerataI said...

HAHAHA i pun cute juga kan. kehkehkeh

SABARINA said...

muahahahah....ko tinggi cam galah..takle la guna perkataan cute....

Yuyu Zulaikha said...

muhahahaha.. yuyu 140cm je la :p

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts