CARIAN ANDA

Friday, June 9, 2017

GENIE BRA KEMBALI

HAI uols. Genie bra datang lagi. Kali ni nak beli sehelai pon boleh nak beli 1set pon lagi bagus.
Sejak pakai Genie bra ni hakak dah lupakan bra cangkuk2 tu. Selesa beb Genie bra.
Untuk yang nak cuba selai bolehla wasap akak ye 0187827973. Harga sehelai mahal skit dek non ye RM17.00 Poslaju RM8.00. 
Beli 1set harga mampu milik RM45.00 poslaju  RM10.00






Munafie ni free saiz. Harga cuma RM 10.00sahaja. poslaju RM8.00


 

Wednesday, January 11, 2017

BLOCKING

OKEHH... sabor je 

akhirnya jumpa gak cara nak tengok hahahhahaha gelak dulu ......

thanks to this awesome BLOG   

cara 1:   TEKAN  COPY PASTE DAN MASUKKAN URL DISINI

cara 2:   COPY PASTE






PASTU KITA ENJOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY....... YIHAAAA




















































 

Thursday, October 27, 2016

GENG VIDEO LINK

Hai uols harini mak rajin godek2 blog or online links yang ada free online movie.. layan okeh.. babai



HINDI MOVIE

http://worldfree4u.cz/bollywood-movies/akira-2016-worldfree4u-watch-full-movie-online-dvdscr-hd-720p-free-download/

KOREA LAGIII

Tuesday, October 18, 2016

SLIDE ZAARA




Yeayy...mainan baru adik zaara. Comel tak? Seronok la adik main gelongsor dlm umah. Main ngan abang kippi. Abang syabeel badan dah bam bam xbleh main. Mama main kutu ngan geng kutu dapat la beli jugak slide ni...hoyehhh

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts