CARIAN ANDA

Wednesday, July 1, 2015

BILIK SEWA MURAH DI KLANG

Hai, Assalamualaikum.
Kali ni nak advertise bilik sewa murah-murah je.
Bagi yang berminat untuk menyewa bolehla contact nombor dan owner dengan kadar segera. 

TEMPAT MEMASAK JUGA DISEDIAKAN
PERSEKITARAN YANG BAIK

bayaran sewa TIDAK termasuk api dan air
boleh pilih bilik mengikut BAJET ANDA.
BERMINAT SILA HUBUNGI SEGERA
KELENGKAPAN seperti tilam juga ada disediakan atas permintaan. 
Cepat cepat booking sebelum penuh ye.012-2660515 (firdaus)


SEWA RUMAH MAHAL TP ANDA TAK MAMPU NAK SEWA. 
ADAKAH ANDA MEMERLUKAN BILIK DGN KADAR SEGERA ? 

JANGAN RISAU JOM KAMI BANTU!!

KAMI MENYEDIAKAN BILIK SEWA UNTUK ANDA DENGAN KADAR BERPATUTAN. SEWA TIDAK TERMASUK API DAN AIR.MEMPUNYAI PERSEKITARAN YANG BAIK. DAN RUANG DAPUR JIKA INGIN MEMASAK SENDIRI. 
BERMINAT SILA HUBUNGI SEGERA 
KELENGKAPAN seperti tilam juga ada disediakan( terhad kepada yang terawal)

call/sms/wassap 
012-2660515 (firdaus) 
kak sab 018 7827973 

kami menawarkan bilik sewa semurah RM150.00 dan RM180.00

MENCARI PENYEWA YANG SERIUS SAHAJA!!! 
syarat 
BAYAR DULU DAN BOLEH TERUS MASUK BILIK. 
LOKASI : 
20 -3a Lebuh gopeng 
off jalan pasar klang 
41000 klang

MENCARI PENYEWA YANG SERIUS SAHAJA

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts