CARIAN ANDA

Friday, June 24, 2011

MOH LER SHOPPING PART 1

Peringatan! Kepada kaki-kaki shopping tegar sila pastikan bajet anda mencukupi sehingga ke akhir bulan sebelum pergi bershopping hingga lupa diri. Sesungguhnya takde sapa nak sponsor korang karang. Kalau tidak nanti makan roti saja lor....
Akhirnya berjaya gak Cik Kak menjejakkan kaki ke Jualan Gudang kat Pedypak tu. Alhamdulillah tak ramai sangat orang masa tu dan barang pun banyak lagi. Masa datang pun time waktu makan tengahari. So layan pic yang di amik ni.

hah sampai dah... ni hah tempatnya moh serbu

teruja gak nengok mende ni...ala2 little tikes tapi little tikes lagi mahaikarpet budak2 ada gambar abc
ada slide dan terowong
macam-macam ada

toys ni seyes murah rm10-50

pagar untuk penghalang
baju budak2 pun ada tapi utk gegurl yg banyak huhuhuh

baby cot ni harga rm250 jer

nyonya kasi angkat semua

comel kan....rm250 jer
buai

walker baby ni comel jer

pas soping pewut pun lapor aper lagi moh makan

hmmmm cedapnyer....
sesudah ditolak, tambah, kali, bahagi segala...bajet Cik Kak untuk toy RM50.00. Cari punyer cari nilah hasilnya. Memang regenya pun RM50.00 dan hanya ada 1 aje....heheheheh rezeki ko la dik oiiii....perasmian leh bawak mama jejalan yihhhaaa

Wednesday, June 22, 2011

JUALAN GUDANG LAGI PEDDYPAK KIDSKalau ada sesapa nak gi shopping barang2 permainan untuk anak-anak seperti slide dan lelain...hah ni ada info best untuk korang. Jualan ni start esok..Cik kak ingat petang sok nak gi gegar tempat tuh....ada barang nak gi carik dan kalau harga ok bolehlah beli...Moh ler kiter...

23June – 3July 2011

Peddypak Kids Warehouse Sale

Cash & Carry


Products Offered
Battery Operated Vehicle
Baby Walker
Baby Stroller
Car Seat
Play Pen
Kids Scooter
Swin Car
Tolocar
Bicycle
Rocking Chair
Bicycle
Tricycle
Baby Gate

Playground Series
Children Slide
See Saw
Rocking Deer
Basketball Stand
Little Genius Tunnel
Play House
Children Dining Table
and more


Time : 9am to 6pm


Location (Tel 603 3165 0910 / 3165 0920)
Lot 10797 Lebohraya PEtai
Pandamaran
Port Klang
Selangor, Malaysia


Tuesday, June 21, 2011

Qayyum-Ujang yg telah kembali ke Rahmatullah

Sapa kenal kartunis Qayyum yang pernah muncul jadi mat despatch dalam Vcd Ujang siri tv lah pulak tuh.... Cik Kak dapat tau dari fesbuk memember....
Al Fatihah utk Qayyum-Ujang yg telah kembali ke Rahmatullah pada 19hb Jun, 2011, 745mlm di PPUM. Beliau telah selamat dikebumikan dikg beliau di Batu Talam, Raub smlm. Semoga ALLAH mencucuri Rahmat keatas rohnya. AMIN.
 
 

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts