CARIAN ANDA

Friday, May 4, 2012

INGAT TAU!!

DOA DIPERMUDAHKAN URUSAN


Assalamualaikum , kengkawan semoga posting mak pada harini dapatlah sama-sama kita jadikan amalan. Semoga segala urusan kita dipermudahkan oleh Allah. Kepadanya kita mohon pertolongan.

Monday, April 30, 2012

ANGRY BIRD GAME HOT ITEMRM60.00 TERMASUK POS
 ADA 20 GAMES :-

01. ANGRY BIRDS
02. PLANTS VS ZOMBIES
03. RISKER
04. NS-SHAFT
05. KING BOXING
06. MONTEZUMA
07. 2012
08. TETRIS
09. SEA WOLF
10. THE WALL
11. COLOUR BALLS
12. RISK KING
13. ZUMA
14. BOX
15. STONE
16. NS-TOWER
17. RECEIVE APPLES
18. SHOOT BALLS
19. TIC TAC TOE
20. SUDOKU

Color available : Green, Red, Blue, yellow
BERMINAT ADD/PM SAYA


SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts