CARIAN ANDA

Tuesday, April 26, 2011

S.P.I.E.S oh spies


Spies ni takde kene ngene ngan spicegirl atau apa-apa pun yang berkaitan ngan spy menyepai...
Maapla  dah lama nak hapdate cite ni tapi tak sempat2 la sebab takde gambo. Baru ni hari berkesempatan mencuri masa nak masukkan. Pada 4 april hingga 5 April yang lepas Cik Kak gi kursus S.p.i.e.s selama 2 hari 1 malam di Beranang. Jadi badan pun tak sihat sangat masih demam lagi nih tak larat nak makan, wat keje pun lemau jer.

Sehari selepas balik dari kursu plak apply cuti  emengency sehari sebab anak kecik tak sihat dia demam jugak tapi alhamdulillah dah okeh dah tuh sebab panas dah kurang dan dah hepi2 skang nih...yak pernah2 berenggang ngan mama dia alih-alih mama takde 1hari kesian dia.

Hah Amende kursus Spies tu hah tu la kursus motivasi yang semua warganegara Selangor kene pegi. Dikendalikan oleh Fitrah Power Resources memang la mantap. Sayangnya kursus ni sekejap benor.Tak dan nak panas punggung dok kat kerusi dalam Dewan tu hah. Kursus ini turut dihadiri oleh kakitangan dari Majlis Perbandaran Kajang, Majlis Perbandaran Subang Jaya, Majlis Perbandaran Klang, Pejabat Daerah Hulu Selangor dan Majlis Daerah Hulu Selangor.

Seramai 150 orang yang terdiri daripada kakitangan kumpulan Sokongan kumpulan C dan D.Kebanyakan yang pergi pun ada gak lah yang dah nak pencen, tapi memang happening abis la pakcik dan mokcik2 semua.

Makan ?? Memang la sedap hatta cekodok sekalipun abies licin kitorang kejekan siap tunggu pokcik kantin goreng lagi....hahahah jangan marah pok cik kantin...

hah kat sini line jap ada jap takde cam biskut kalao nak line clear panjat atas bumbung la

kolam tu sapa nak berendam sila lah
nak bina lagi tu asrama la kot


haah ni la bilik orang pompuan kat belah atas dan katil saya di bahagian atas
para hensemwan dan jelitawan sedang memperagakan senyuman ...nak balik la tuh
tu baru sikit tu layan gambor lain plak jommmm zassss...ntah bile lagi la merasa pegi kursus yang pening dan happening camnih...

blur plak gambor ni
cafe
nak makan tengahri masing2 cam org kebuluran ni
hah dayung sambil nyanyi lagu air pasang dalam
tarik jangan tak tarik kak oii
uncle sempat bagi pose kontrol hensem

uncle tengok Cik kak manjat apsal uncle tak caye ke??






bungkus telur pulak pakai tali
hah amik kesempatan mandi manda plak diorang ni
cik kak fasili dan abg fasili yg hensem dan jelita nak umum pemenang

2 comments:

ketawariang said...

bestnye....terasa mcm nk gi pula...

ERYNAAKMA said...

sekali sekala dapat pegi kursus memang la bagus. Dpt jumpa kekawan baru release stress yang dah berkepok2 ni...apalagi macam2 bende yang dah lama tak buat pun boleh buat...pelagi pakat2 gi kursus pasni

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts