CARIAN ANDA

Wednesday, April 20, 2011

TUTORIAL CAMANA NAK PASANG IKLAN CHURP CHURP

klik kat gambar ni utk daftar churp2 dulu
Apsal suka sangat nak pasang iklan kat dalam blog nie...saja suka-suka selain daripada pasif income boleh gak buat tambah semak dalam blog kan3......

Sapa taknak dapat duit free masa tidokan...hahahahahahahahah jom buat duit skang gak....

HAHAHAHA... sapa-sapa yang tak tau camana nak pasang iklan churp churp ni bolehlah belajar...tapi bukan ngan Cik Kak oke...sebab CIk Kak pun tak pandai sebenornyer....(heheheheh malu saya dibuatnya) tapi Cik kak nak kongsikan satu blog yang boleh tolong kasi pengajaran dan ajarkan camana nak daftar dan tempekkan iklan tu dalam blog....silalah Klik laju-laju ke Blog X nih    untuk belajar daftar dan  klik pasang banner untuk belajar cara pasang ...ok selamat beriklan......


No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts