CARIAN ANDA

Monday, December 31, 2012

KENANGAN 2012

Alhamdulillah, semuanya dah selesai. Syukur, dalam kesibukan sampaikan terlupa nak update banyak gambar dan cerita-cerita. Jadik kali ni dok bubuh gambor mana-mana tertinggal. 


Ni gambor Majlis pertunangan seminggu raya. 

Ni plak dok bincang dari hati ke hti tentang majlis nikah, kita buat lagi cepat lagi bagus kata pokcik. Mklomla kami pergi pun dgn ibu dn adik-beradik jer, risik tunang terus ikut adat. Yang penting nikah, benda baik elok dicepatkan. 


Ni plak, majlis raya di Taska MPK. Huru-hara jap la..Biasala kalau dah ramai kumpul pastu tunggu VVIP yang nak rasmi plak lambat no. Kang aku rasmikan jer. Kesian bebudak dah tertinjau-tinjau tak sbar nk mula acara.

 Kaum bapa yang pemalu...pigidah korang


Ni plak acara Majlis ANugerah Kecemerlangan.


 Alhamdulillah, rezeki Syabeel. Tahun depan belajar lagi rajin-rajin yer sayang.


 Sowi la yer...gambor blur, uhuhuuhhu
 Bgus juga, pihak sekolah buat camni bagi galakan dan sokongan pada murid-murid agar memotivasikan diri untuk berusaha lebih gigih lagi.Ni, plak KOnsert TASka. Tapi peserta konsert ramai yang mogok. HUHUHUhuh

Ni plak, acara penutup 2012, Majlis Nikah dan persandingan adik bongsu mak. Terasa aku sudah tua....

SEKIAN.


No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts