CARIAN ANDA

Tuesday, October 22, 2013

Alhamdulillah Rezeki

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah kerana last week dapat berita saya mengandung lagi. Syukur sangat-sangat sebab memang dinanti-nantikan. Risau juga sebab umur dah menginjak ke 35 badan pun tak semuda dulu. Takut gak penat n letih keterlaluan. Sebab bila mengandung ni mak mula la macam-macam ragam.

Baru lagi usia kandungan pun baru 7minggu. Setakat ni takde la teruk lagi morning sicknessnye
2kali buat test ni. Sekali kat rumah nampak cam blur jer... esoknya gi klinik baru nampak jelas dan terang. Doktor kata tahniah. Due date 14 Jun 2014 Insyallah. Memang ditunggu-tunggu, doakan baby girl bakal lahir nanti yer.

2 comments:

Queen Teratai said...

tahniah!! sya bakal dapat cucu lg... alhamdulillah

SABARINA said...

mekasey, makcik queen, doakan semuanya selamat yer.

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts