CARIAN ANDA

Friday, February 11, 2011

CIKGU SHIDA FANMinatnya ngan CIkgu SHida nie...layan brutal gak la kalau tengok youtube yang di pos oleh beliau...Aku memang layanz kalau tgk clip video youtube lagu "Kalau berpacaran"...cam iyer2 jer kan...hahahahahaha ilang penin pala den layan video dia nih...tapi kan sian Cikguu SHida nih...kalau dalam fb aku kongsi video dia ada lak yg kutuk2...alo ...biarlah dia kalau tak suka jgn tengokla kan...Bagi aku la enjoy per selagi tak langgar batasan agama...lagipun bukan dia wat video lucah ker apa ker kan...salah satu hobi dia masa lapang lantaklah...bila tengok terhibur gak hati yang duka lara kan.....Bila mengemibrakan hati orang lain tentu dapat pahala kan...jadik kita2 yang tak suka tu jgn wat dosa kering ngan orang yg kita tak kenal ...kesian dia yg korang nak kutuk2 wat per....bukan dia idop nyusahkan orang lain pun kan...Jom layanyoutube.....yihaaaaaaa

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts