CARIAN ANDA

Friday, August 19, 2016

Layan cite KOREA

Sapa suka nonton cite KOREA. Dua menjak ni dah tersampok cite antu korea. Mulanya saja tengok2 cite Descendant of the Sun FULL Episod siap dgn subtitle skali kau. Hah pastu mula la merebak layan cite lain.

LETS FIGHT GHOST.  ni LINK NYE

LINK KE korea 2

LINK cite MELAYU

LINK DRAMA

LINK LAIN2 

link drama melayu

link drama lagi

link drama melayu lagi 1
tune(by Malay Watch

https://tune.pk/user/malaywatch


Best gak citenye. Lawak. Korang camana layan ke cite-cite korea ni.
Sebelum ni dok terjebak layan Dia Semanis Honey sampai sangup beli novel lagi sebab nak tau ending nyer pasal. Tapi lepastu muncul plak sambungannya tapi macam tak best la plak. Cite kapten Mukhriz plak masa mula2 je layan pastu macam boring plak. Apa-apahal memang best drama Korea. Bukanla drama melayu xbest tapi kadang2 jalan cite tu tah apa2 naik menyampah plak aku tengok dah jadi macam sinetron indon plak meleret2 tensen hakak okeh.



2 comments:

Diana Rashid said...

saya penggemar drama korea..tapi sejak sebulan ni sibuk sangat sampai tak sempat nak tengok 1 pun drama korea..sedih..huhu.

SABARINA said...

syok juga sesekali layan.. skang malas nk berebut tgk tv tp kalau nak folo cite2 best yg tertinggal harapkan kat mana2 blog je la.

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts