CARIAN ANDA

Friday, October 22, 2010

DAPAT DUIT FREE DI PAY BOX

Tahukah anda dengan hanya mendaftar di PAYBOX (sign up) anda akan dibayar $50 percuma, kemudian setiap referral akan mendapat $5 dan berpotensi mendapat $20 setiap hariBetul atau tidak boleh mendapat duit saya, mendapat beberapa pandangan termasuk blog OH DUIT ENKHA memberi maklumat mengatakan pihak paybox akan membayar selepas pelancaran pada  2011 kalau scam nasiblah. Anyway tak rugi mencuba sebab its totally FREE. Just rajin2 bukak log in hari2. Best jugak kan manala tau betul2 dapat kan bagus tak rugi cuba beb lagipun bukan kena bayar. Lagipun sambil berfacebook dengan kengkawan why not u try click this paybox and register saya sudah ANDA?? Just sharing and caring...if interested feel free to joint jangan takut tak perlu keluar duit satu sen pun setakat harini dalam dah terkumpul 300++ kalau convert ke RM dekat2 1000 jugalah. TRY IT!!


No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts