CARIAN ANDA

Monday, March 7, 2011

BAJET PERBELANJAAN MINGGUAN

 Makanan Dan Perbelanjaan Mingguan Keluarga Seluruh Dunia


Wow..
wAHHHHHH...gILER KAN...agaknyer kalau perbelanjaan harian kita dihitung2 pun dah tentu2 jadik cam gini....betul tak... apatah lagi rakyat Malaysia kan kuat makan...heheheheh jgn marah tau nanti kene jual.......Mereka yang mampu ikut kemampuan masing2 dan yang cukup sekadar isi perut pun ada...Jadi kita yang terlebih makanan ni sepatutnya bersyukur dengan apa yang ada...lihat orang yang takde makanan kesian dorang kan...so pas ni hargai makanan ok jangan membazir.....Alhamdulillah Malaysia kaya dengan segalanya....so pasni jangan merungut2 okeh....:P
Ada banyak lagi gambar so sila klik link dibawah


Ada banyak lagi gambar so sila klik link dibawah
No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts