CARIAN ANDA

Monday, March 7, 2011

HANTU KAK LIMAH D BEST









BEtol la memang cite HAntu Kak Limah tu best la.... SAyang tak tengok...HMMMm selalu tu memang malas la kalau tengok ce cite filem Melayu ni kekadang nyakitkan ati den ajo nengok baik tengok cite Sinchan lagi best... Hhahahahahah ni pun terlanjur tengok kat youtube. Memang klakor la cite tuh....Tak sangka plak Awie boleh melawak sempoii3....3 bintang untuk Incik Awie.....Kesinambungan cite dari Zombie Kg Pisang la cite ni. Walau pun bunyi macam seram tapi sebenornya memang tak seram langsung lawak GIler lagi ada.....klakar betol...So kalau korang2 semua tensen2 aku suggestkan korang nengok cite ni sure terubat luka lara hati tuh......Setakat nie dah 2 kali nengok cite nih...dan lum bosan lagi....mari3 tengok lagi kali ke 3 plak..huahuahauahuahua.....lain kali buat cite macamni baru la ramai orang nak tengok ni balik2 cite cinta yang kadang2 tah apa2 tah....okeh cayalah....

2 comments:

misz sheyla said...

BETUL2 NYESAL LAK X TENGOK WAYANG...

ERYNAAKMA said...

betul tu...sesekali lepak2 ngan kekawan tengok wayang best jugak...dulu zombie kampung pisang tgk kat wayang memang happening abis ...gelak reramai sampai sakit2 perut...

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts