CARIAN ANDA

Tuesday, March 29, 2011

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100
Apa saya nak buat kalau diberi RM100.00??
Animated Gifs
1stly, syukur alhamdulillah.... saya ucapkan jutaaan terima kasih kerana sudi nak bagi RM100 kat saya. Kenapa bagi RM100 je bagi la lelebih lagi yer... saya doakan moga dimurahkan rezeki berlipat-lipat kali ganda lagi, sentiasa hensem, macho, baik hati, beriman, awetmuda, sihat, kaya dan berjaya hendakNya....amiinnnnn

Graphics
2ndly Sukati saya la nak buat apa pun ngan duit tuh..macam2 boleh beli, belanja  makan untuk sebulan pun lepas..isi minyak kete utk 3 minggu pun lepas....hehehehehe dah bagi kannn mana leh amik balek buruk siku tau......heheheeh mekacih...

Animated Gifs
kalau korang nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.04.2010
mana la tau rezeki kan...

Animated GifsSEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts