CARIAN ANDA

Tuesday, March 22, 2011

CONTEST OH CONTEST

Animated Emoticons
haii u olsss..pekabar arini moga semua sihat -sihat jer...kalau tak sihat gi la klinik dan hospital berdekatan Animated Emoticonsuntuk mendapatkan rawatan okeh...kang lelama sakit bertambah kronik plak kan susah...arini Cik kak nak cecite pasal contest ....AHahhh...sapa suka Contest??? Mesti ramai sukakan ..Cik kak pun suka tapi kekadang malas nak jadik peserta...so i jadik la tukang bizzy bodi jer...jadilah kannn...Ada sapa2 nak bagik hadiah untuk tukang bizzy body  sila bagitau cik kak okehh...heheheh

Get ready??? Animated Emoticons
Okeh ni ada beberapa blog yang menganjurkan contest-contest terbest abad inih dengan hadiah-hadiah yang
menarik . So cik kak nak kongsi beberapa blog yang baikhati menganjurkan contest-contest  tersebut...

Animated Emoticons





GIVE AWAY TERJELITA ~ UNTUK PEMBACA MELURJELITA.COM YANG BERTUAH Mari baca syarat – syarat mudahnya kepada yang berminat nak join :

1. Terbuka kepada semua  warganegara Malaysia  bloggers

Untuk bloggers , sila ke segmen ini MELUR JELITA DATANG LAGI… GIVE AWAY TERJELITA DI ABAD INI…JENG JENG JENG!
2. Menjadi follower
3. Me’ like ‘ Facebook Like Box di side bar belah kanan Melurjelita.com
4. Like Be the first of your friends to like this.
Yang bertanda F lambang fb di bawah post ini kepada yang ada FB. Yang tidak ada FB tidak perlu like.

5. Anda boleh tulis apa saja mengenai Melurjelita.com, bebas, nak wish ke, nak beri pendapat mengenai isi kandungan melur jelita ke, suka entry yang mana ke, kenapa suka melur jelita dan sebagainya. Tetapi tidak menyentuh tentang politik, sensitif agama , bangsa dan diri saya
sila tinggalkan pendapat anda di post ini. Di sini ya. Di ruangan komen. Jangan tinggal merata – rata.
6. Tarikh tutup peraduan ialah 17hb April 2011
Pemenang akan diumumkan di Melurjelita.com. So rajin – rajin la jenguk sini
Pemenang dipilih berdasarkan komen atau pendapat yang paling kreatif dan paling menarik oleh seorang hakim yang berwibawa dan berkecuali . 

HAKIM BAGI SEGMEN INI IALAH PUAN AIN MAISARAH JELITA NOVELIS URBAN REMAJA TERKENAL


Animated EmoticonsHadiah istimewa untuk segmen GIVE AWAY TERJELITA ~ UNTUK PEMBACA MELURJELITA.COM YANG BERTUAH
PERCUTIAN SELAMA 3 HARI 2 MALAM DI HOTEL SERI MALAYSIA KULIM, MALAYSIA untuk dua orang







 contest abang teror




TARIKH MULA: 23 Februari 2011
TARIKH TUTUP: 23 Mac 2011
PENYERTAAN: Semua Yang Berminat
SEBARKAN SEKARANG UNTUK PENYERTAAN!!!
SYARAT PENYERTAAN:..........




Syarat Penyertaan: 
Mestilah warga Asia Tenggara, tidak menggunakan auto blogwalking, tidak hisap dadah, tak buat maksiat, tak minum arak, solat jangan lupa yea, tidak pernah menderhakai kedua ibubapa, tak pernah buang bayi, tak pernah lumba haram, tak terlibat dengan masalah sosial, tak ponteng skolah dan tak pernah pecah rumah. Kalau nak folow, folow la....lau tak pun still sah penyertaan.

Cara-cara Penyertaan:
1. Ambil banner dan pamerkan ke blog anda selama kontest ini berlangsung.
2. Abgteror tak wajibkan sesiapapun untuk membuat entry atau tag rakan. (kalau nak alhamdulillah, syukur, tuhan jea yang dapat balas jasa baik anda) Abgteror benarkan untuk copy paste post ini.
3. Cara blogwalking mestilah melalui klik banner yang diberikan. (untuk mendapatkan referal blog, bukan dari shoutmix)
4. Abgteror mungkin akan kurangkan bw untuk tidak berlaku ketidakadilan. (bukan sombong)
5. Pemenang akan ditentukan mengikut jumlah link terbanyak dalam stat refferal.
6. Sila sahkan penyertaan anda di ruangan komen.

HADIAH:Animated Emoticons
Seorang pemenang yang telah dinilai akan memenangi Jersi Negara atau Kelab pilihan sendiri ( Kualiti Al-Ikhsan ). Hadiah akan dipos kepada pemenang. Kalau pemenang di Kuala Lumpur atau Puchong atau Perlis sahaja yang akan dihantar sendiri oleh abgteror. Bagi peserta dari Indonesia, beri masa sikit ok. Hadiah buat pemenang ke-dua dan ke-tiga akan dipertimbangkan.

Sekali kali Diingatkan, untuk masuk ke blog abgteror, sila klik banner untuk mendapat referal terus dari blog, referal dari shoutmix tidak diambil kira. Klik sebelum tarikh mula hanya akan diambil separuh. Jumlah hadiah mungkin akan ditambah jika penyertaan memberangsangkan. Harap Maklum.







Animated Emoticons
contest I Lurve My Mum So Much




 jadi follower or tak, no sweat...^_^
 buat 1 ENTRY simple pun tak ape..tajuk ENTRY "1st GA - I Lurve My Mum So Much..."
 nyatakan skali pengorbanan your mum yg korg ingat seumur hidup korg...
 linkkan entry korg ke entry miera nie...copy pic GA kt atas and letak kat sidebar korg, tak nak letak pun tak ape...no sweat...^_^
 tempelkan pic korg ngan your sweet mum sekali dlm entry 2..
 tag seberape ramai yg korg suke, no limit..^_*


Berlangsung Sehingga : 

 update:

25 Februari 2011
30 MARCH 2011
Animated Emoticons
 update ~ hadiah utk pemenang contest...:


1) pemenang pertama : RM100


2) pemenang kedua : RM80


3) pemenang ke-3 : RM60

 

Animated Emoticons


Klik Banner Untuk Join..
(Jangan lupa mention Cute Mum as Referrer yer.. TQ)

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011




Animated Emoticons

Apa syarat untuk join contest ni?
1. follow belog cik aish
2. buat satu entry tentang contest ni dan tepek banner contest serta link kan ke entry ni




3. tinggalkan url blog korang dalam petak komen kat bawah ni.
4. tag 3 orang member



senang gila ketang ah syaratnya. apa lagi tunggu? join ah cepat. hadiah tak ah seberapa pun. tarikh tutup contest adalah pada 1 April 2011.
Pemenang akan dipilih seramai 3 orang berdasarkan sidebar yang paling kemas, widget yang teratur, menarik tertarik kau memang debom, dan SMART ahh. 






Animated Emoticons

 ehehehe ni contest gak ke??? belasah jer la






Tarikh: 14 Mei 2011 ( Sabtu )
Masa: 9.00am - 5.00pm
Tempat: Tempat letak kereta,Desa Perangsang
Kategori : Bawah 18 dan Terbuka
Syarat-syarat:
  1. Perempuan shj
  2. Umur 15-35 tahun
  3. Terbuka utk semua parlimen
  4. Yuran penyertaan PERCUMA!


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 14 April 2011
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi 017-2035008 (Syawal) Animated Emoticons


kalo ada contest lagih nanti Cik Kak bagitau okehhh....Selamat Berjaya Diucapkan...yihahahaha

bye3 Penguin Emoticons

2 comments:

LurvelyAmiera said...

wahhh..thanks promote and thanks jugak jejak kat blog Miera yg tak seberape tue..^_^ join lah skali mana tau ada rezeki plakkan..hehe

ERYNAAKMA said...

heheheh sesama xder hal lah..... insyallah akak join ...

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts