CARIAN ANDA

Wednesday, March 23, 2011

HUWAAAAAAAAAAAAA SEDIHNYA

Uwaaaa.......sedihnya Cik Kak ter remove bloglist....uwaaa camana nih....sudahnya Cik Kak try gak recall mana2 blog yg dah terdelete tuh, try call Cikgu Cik Kak tapi belum replu lagi sampai skang nih...huhuhu ni la jadinya bila wat keje terburu-buru nafsu...sayang tul sebab bloglist tu adalah listed mana-mana blog yg cik kak suka jengok hari2...sedihnya,..ada kisah masakan dan lain-lain...huhuhhhuu help me3....

7 comments:

DaK CoMoT said...

help3....hehee susah nak cari balek suma...tapi xpe...sabar2...hehe

ERYNAAKMA said...

sedihnyer...kene la blogwalking slow2 skali lagi sampai jumpa

putERi-kAtEk said...

hahahahaa


sedihnya.....

xpe2 buat bloglist baru ye... hehehee

Naddia said...

da3. jgn nanes oke. wat baru..hehe

Melur Jelita said...

Salam Cik Kak Jelita,
buat je baru..he he he

syamnich said...

mcm mna boleh ter"remove"? aduyai..klu blog list xde wat backup kat mana2 ke kak?

ERYNAAKMA said...

cik syamnich :da 1 blog lagih cik kak tak hengat la ...dah blogwalking laju2 pun tak jumpa lagi...

melur jelita: huhuhhuu dah buat baru dah...

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts