CARIAN ANDA

Thursday, May 26, 2011

AWAK SUKA SAYA TAK????

AWAK SUKA SAYA TAK?
Assalamualaikum SEMUA...
Awwak suka saya tak.....
Tak suka???? 
Ala suka la...suka la ...suka la....
Kita suka kat awak nih...
Takper2... kalau tak suka, kita nak bawak awak lari ....
Tapi dalam mimpi jer la...
Buleh la yer...Ala buleh la la la....
Awak suka saya tak???
Hahahhahahahaha.....
Sesuka hati jer....

Cik Kak dedahkan kenapa Cik Kak meroyan kat Dennis Oh nih...
Sebabnya adalah ketagihan membaca Novel melampau adalah sejenis sindrom penyakit ketagihan baca Novel bersiri Awak Suka Saya Tak yang bersambung-sambung hasil nukilan Melur Jelita. Skang ni NOvel ni dah sampai part 62.
Kalau korang nak tahu kene baca dari part 1. Baru trill gitu...
Dalam Novel beliau Dennis Oh adalah gambaran watak  Hilman. Jadi akibat membaca Novel ni Cik Kak dah tersampuk. HUUUuuhuhuhu jangan marah hah kak melur i gurau-gurau manja jer.... Pada sesapa yang belum baca novel ni bacalah yer... ada banyak pengajaran dalam nih...Tak caya cuba la baca sendiri. 1 je Cik Kak nak ingatkan pasni kalau dah tersampuk macam Cik Kak hah jangan salahkan Cik kak plak yer heheheheh....
cau cin cau....

2 comments:

Melur Jelita said...

Toce toce toce Sab jelita..tunggu Hilman mai terimakasih malam ini..dalam mimpi..hehe

ERYNAAKMA said...

same2...hahaha for Hilman anything la kak...muahahaha

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts