CARIAN ANDA

Monday, May 23, 2011

SALE SALE SALE

Monkey Emoticons
aHAH...ADA SESAPa yang giler buku? Gile membaca? Bagus2....Ni antara gila yang mendatangkan faedah dan manfaat.... Jangan sampai gila khinzir dah lah ek.....

Hai orang-orang kampung semua.......Nak bagitau ni (kalau nak tau la)ada clearence sale.. Nak tau kat mana??
Ni hah dia... Sila lah pergi beramai-ramai menyerbu kekedai buku ini....Monkey Emoticons


Animated Emoticons
20-29 May 2011

Big Bookshop Moving Out Clearance Sale

Storewide 50%

Redeem RM10 Voucher
when you purchase RM150 and above

Everything Must Go!!!
Book Publishers
Random House
Harper Collins
Penguin
Scholastic
Family Circle
Australian Woman Weekly

Books Offered
Teenage
Self Improvement
Fiction
Adult
Children
General
Cookery
Hobbies
Business
DIY
Health Care

Time : 11am to 9pm

Location
Atria Shopping Complex
Damansara Jaya
Petaling Jaya

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts