CARIAN ANDA

Friday, May 6, 2011

TENGAH STUDY

heheehh disebabkan tengah dilanda demam peksa (ececeh cam budak-budak sekolah ribena plak) Cik Kak agak sibuk (sebenornya wat2 sibuk dan menyibuk jer) tak berapa nak sempat nak posting apa-apa entri.
Sebab tak pernah lagi gi exam KPSL ni sebenornya. Selain nak cari pengalaman dapat gak cuti tanpa rekod. Apa tu KPSL ? Ni exam untuk kakitangan kerajaan yang nak naik gred. CAm Cik Kak gred N17. KPSL ni Gred N27.

Sapa nak tau lanjut nanti2lah Cik Kak cecita panjang2 okeh. Doakan saya berjaya okeh.... Kepada Jurutera bunyik terima kasih atas teknik2 peksa yang korang turunkan tuh...terutama teknik penyerapan memang marbeles la... Kak Melur Jelita mesti saya rindu ngan Hilman dan juga Intan...nampak ari jumaat depan baru boleh online balik..okeh kekawan nanti Cik Kak blogwalking yer.....kepada yang sudi jengah2 blog CikKak nih mekasih yer....lup u all...

2 comments:

zmah said...

Maaf nak kacau juga dia study

ERYNAAKMA said...

uiks...pengaco yang pertama sampai dah....

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts