CARIAN ANDA

Tuesday, May 10, 2011

LEPAK-LEPAK BERSAMA ANAK-ANAK

Seronoknya dapat kad dari anak-anak. Si kecil ku yang baru berusia 1tahun 5 bulan ni didera oleh Teachernya buat kad sempena Hari Ibu. tengoklah ni comel kan.....Terima kasih sayang.... Sebagai hadiah untuk anak-anak mama jom kita main kat taman mainan....tapi takleh lama-lama okeh cuaca panas sangat la sayang....kejap jer yer...


KAD DARI ANAKANDA

SWEET KAN
NI TEACHER TOLONG BUAT
AQIEFIEE
BAWA MAIN KAT TAMAN
SESI GOTONG ROYONG AHAD
Hah ni aktiviti hari ahad pulak sesi gotong royong membersihkan kawasan taman permainan dan sekitar kawasan rumah. Rumah ni kami beli diarea kawasan Kampung Delek Kiri Klang. JKkk penduduk membuat acara ni untuk mengeratkan semangat kejiranan dikawasan kami. Memandangkan suami takde sebab gi Terengganu so Cik kak n anak-anaks terpaksa turun dan  turut serta dalam acara ni. Sekali-sekala kan belasah jer la. Acara bermula seawal  7.30pagi. Lepas gotongroyong lebih kurang kami pun balik sebab nak berkejaran ke rumah orang kawin plak...
HAH MAIN BUAI LA
DAPAT MAKAN SENYAP LA
MAMA NGAN QIEFI

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts