CARIAN ANDA

Monday, May 16, 2011

yehhhhhhhhh peksa dah abis

yahuuuuuuu peksa abis dah... Crazy EmoticonsMinggu lepas start la Cik Kak gi exam. Hampeh tul tempat exam tah mana-mana. Dah la tu takde geng plak yang sama tempat dalam surat pun nama Cik Kak sesorang jer kat sana. Hotel City Villa la pulak yang ntah kat mana-mana. Nak suruh Incik abang antor, malam jumaat arituh dia dah berangkat ke Terengganu. So kene la gi  secara solo. Plan nak drive sendiri konon( cam tau jalan la kang sesat ntah mana-mana sapa nak tolong) ...tapi setelah dipikiorkan berkali-kali...tukar plan naik komuter jer senang.

selain boleh study last minit dalam tren(study??takdemaknernyer tido lagi bagus)...boleh gak tidor jap sementara tunggu nak sampai.
hah nampak tu jangan wat-wat tak nampak
kalau tak paham lagi tak tau la
ceit ada gak yang tak reti membacaMonkey Emoticons

Bestnyer naik komuter sebab adagerabak khas untuk wanita sahaja. Diulang yer UNTUK WANITA SAHAJA SEPANJANG MASA. Jantina yang tidak berkenaan sila masuk gerabak lain yer. Tapi ada gak yang tak reti bahasa buat muka keras jer sorang mamat ni. Ni jenis kulit biawak. Memang tebal. Memang sajer dok dalam gerabak ni nak tackle aweks kot ...Monkey EmoticonsAlo untuk golongan lelaki machos kalau dah termasuk dalam gerabak ladies sila-silalah pindah ke gerabaks lain plak yer...hormatilah hak kaum wanita...

sebelah hotel ni jer upenye
hah sampai dah dengan selamat


Sampai jer kat Putra naik plak teksi sampai la kat depan Hotel kosnya RM4.00 jugak. Wahhh sesampai jer kat sana upenyer Hotel tu betul2 depan co kit da...apa lagi pasni leh soping2...heheheheh..Web Graphic

waduh2 jap lagik boleh soping
wiwit tudung murah2 dan cantik2
buah2 memang berlambaks2


Akhirnya lepas gak 3 hari tu dengan berkat kesabaran  nunggu tren komuter tu. selama 3 hari . Camana la kan orang lain yang kerja jauh-jauh hari-hari naik tren. Syukurlah Cik Kak dapat kerja yang dekat ngan umah dan ada kemudahan yang banyak.Jadi sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada. Jangan asik moncong jer merungut itu takde ini takde...
 Monkey Emoticons

2 comments:

Liyana Zahim said...

Patot KTM tulis cani "KENAL PASTI JANTINA ANDA DULU SBLM MSUK KE DLM COACH WANITA".. Ahahahaha..

ERYNAAKMA said...

betol3...sure ramai2 malu nak masuk coach wanita pasni kan3...

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts