CARIAN ANDA

Tuesday, June 19, 2012

CARI HOMESTAY DI KLANG?
Kalau ada yang tercari-cari homestay di kawasan berdekatan area Klang ni, ada sorang kawan nih ada umah Homestay, tak jauh dari Kg Delek , mak tak pernah pegi umah tu lagi setakat lalu-lalu saja ler. Kalau ada yang menginap leh le kontek beliau seperti nombor yang tertera disini.

Menyediakan homestay budjet di Taman Sungai Serih (Sereh)

Kemudahan yang disediakan

- TV
- mesin basuh
- 3 bilik tidur yang boleh menempatkan 10 orang
- 2 bilik air
- ruang tamu dan ruang makan yang selesa dan luas

Lokasi dan kemudahan yang berdekatan:

- Stesen Keretapi / Komuter Kg Raja Uda. Port Klang
- Tesco/giant/GM Bukit Tinggi
- Kolam ikan untuk kaki pancing
- Kedai makan dan kedai runcit
- Kawasan tarikan seperti Tanjung Harapan,Pulau Ketam dan Pekan Port klang

Sesuai untuk sewaan harian, majlis perkahwinan, percutian keluarga,dan lain-lain.

*Harga RM150 satu malam.
*Check in 2pm dan Check out 12pm (keesokan harinya)

tuk tempahan deposit 50% dan bayaran selebihnya pada hari ambil kunci.

Contact: 019-6683423/019-6003420 eone/atiey

4 comments:

Emma said...

maklumat yg sangat beguna, kami punya homestay memang check in tiap tiap minggu di Lot573..wakakakaka

QueeN TerataI said...

ingtkan ada buat bisnes homestay td.. :)

SABARINA said...

manade stay at home ajer ada la...muahahahah....kebetolan ada member wat homestay iklan dalm fesbuk den watkan la satu dalam nih kot2 ada yg tercarik2....

SABARINA said...

ema oii, tu homestay at home free aja...muahaha

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts