CARIAN ANDA

Monday, June 25, 2012

PESTA BUKU 2012AHah, ada Pesta Buku la kat SACC Mall  Shah Alam mulai 29 Jun sehingga 9 Julai 2012 ni. Aritu kat PWTC memang takda peluang nak pegi langsung. Hah kali nih kat Shah Alam ajer kalau takde halangan insyallah mak nak pegi berpeleseran dengan buku-buku di sana nanti.
U ols plak camana ada pape rancangan ker ....moh ler kiter..

Sebelum-sebelum ni pernah pergi yang dorang buat kat Kompleks PKNS Shah Alam. memang la best n seronok Sesekali bersantai-santai membacabuku. Elok sangatla kan. Rancangannya konon nak ajak Biras mak gi jelajah ke Pesta Buku pada hari sabtu belah petang. Uiii seronoknyer ler nak pegi jenjalan kan.....muhahahaha

Memandangkan dah sakan dok gantung banner sana sini maula aku lagi excited giler mau pegi ....hohohooooo.....

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts