CARIAN ANDA

Tuesday, October 12, 2010

I LOVE INTERNET

Kenapa aku guna tajuk macamni… hahahahah cam kuang ajaq sikit kan…tapi aku selesa macamni. Aku buat apa yang aku suka nak buat dan cari. Dah puas rasanya asik buat sesuatu untuk sedapkan hati orang lain biarlah kali ni aku buat ikut apa yang aku rasa suka dan selesa untuk berkongsi dengan sesiapa yang suka dengan kehadiran blog yang terbaru ni. Aku bukan pandai sangat bab blog ni tapi setelah banyak membaca, belajar dan tengok akhirnya aku cuba2 juga menjinakkan diri dengan blog ni. Baru belajar cuba2. Sebenarnya niat aku lebih kepada untuk mencari, berkongsi dengan semua orang apa yang aku tahu tak kiralah info apa pun dalam blog ni tak kisahlah samada orang suka atau tidak tapi aku mencuba untuk melakukan dan pelajari ilmu2 baru ni. Apa yang aku cari ialah cara menjana pendapatan melalui internet. Aku suka layari internet setiap hari jadi tentulah hobi ni secara tak langsung boleh digunakan untuk mencari wang tambahan selain daripada melayari facebookkan.Kalau ada kengkawan yang sudi nak ajar saya saya sudi menerima dengan suka hati.Sebenarnya ada rahsia nak kongsi dengan korang ni ....
Anda tercari-cari jawapan kepada
"Bagaimana hendak jadi kaya?"

Pelajari Minda, Strategi dan Teknik Kekayaan
8 Mentor Jutawan Malaysia!

Kini, mentor usahawan Jutawan, Jurulatih Jutawan, Jutawan MLM, Jutawan Senyap, Jutawan Berani Gagal dan Jutawan Internet mendedahkan STRATEGI SEBENAR DAN SATU-SATUNYA CARA bagaimana ANDA boleh mencapai kejayaan dalam bidang kewangan dengan cepat!

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts