CARIAN ANDA

Wednesday, January 12, 2011

NEXTCUBES BUAT DUIT DER


ahahhh... der Mesti ramai tertanya-tanya apa mender ar Nextcubes ni. So disini wa kongsikan sedikit info ok.
NEXTCUBES adalah website Social Business Networking, di mana anda boleh berkongsi pengalaman perniagaan, mengiklankan perniagaan anda, juga menjadi reseller dan sistem TradeMax yang menguntungkan semua pihak! Tujuan nextcubes ditubuhkan adalah untuk memberi peluang kepada sesiapa sahaja mendapat pendapatan lumayan tanpa bidang MLM. 

Pelajari bagaimana nextcubes boleh mengubah hidup anda!
Pelajari dengan Invitation code anda, anda boleh mengajak seberapa ramai rakan anda untuk menyertai nextcubes, dan apabila mereka klik link invitation code anda, mereka akan didaftarkan dibawah network anda (my Network) dan akan kekal sebagai network anda sampai bila-bila.
Network sangat penting dalam apa jua perniagaan, jadi anda membina network untuk apa sahaja jenis perniagaan anda, dan juga peluang menjadikan mereka berstatus SBN dan TradeMax, yang mana peluang besar bagi anda membina pendapatan sebagai reseller SBN, sebagai seorang peniaga dan juga sebagai pembeli.
Bayangkan potensi anda sekiranya anda telah ada 100,000 ahli dibawah My Network anda, setiap orang membeli baranga keperluan harian seperti beras, syampu, gula dan sebagainya, dan bila mereka beli melalui nextcubes, anda berpeluang mendapat sehingga RM100,000 sebulan menggunakan TradeMax!
Layari unstoppable.com untuk keterangan lanjut, atau FAQ pada eWallet anda, atau bertanya pada sesiapa saja mengenai nextcubes serta cara anda membina pendapatan hanya denganberbelanja barangan harian ataupun memperkenalkan rakan social network anda menjadi SBN atau social business network! So apalagi kan jom join ramai-ramai bukan kene bayar pun daftar percuma dengar cite facebook akan di tutup taklama lagi so jom join NEXTCUBES buat duit pasif anda disini sambil2 sembang2 dan borak2 ngan kengkawan anda. Meniaga mesti untung maa...Tak rugi der lu join der ... klik disini untuk sertai NEXTCUBES. Wa caya lu der...

Blog-list Malaysia: Facebook Bakal Ditutup Sepenuhnya 15 Mac 2011
bloglistpolitik.blogspot.com
Mark Zuckerberg mengumumkan bahawa Facebook akan ditutup pada Mac 2011. Jadi dia meminta kepada penguna agar menyimpan semua gambar dan maklumat peribadi berkaitan sebelum ia tidak dapat di akses bermula 15 Mac 2011.Pengumuman ini mendapat respon meluas dari penguna facebook seluruh dunia.

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts