CARIAN ANDA

Wednesday, July 4, 2012

BISKUT RAYA


Tak lama je lagi dah nak bulan posa pastu raya. Sempena sebelum puasa ni tekak mak dah mengada-ngada nak makan biskut raya ni hah. Peberet mak sejak tahun lepas nih. Hehehehe....memang antara yang tersedap la. Best in the world....muahahahaha..... Meh makan biskut raya walaupun lum posa lagi. 

Nampak tu, gebu-gebu tepung susu tu. memang marbeles.....nyum nyum nyum.... Satu bekas utk 1 hari aje....hahahahahha(tipu je) mau kencing manis kalau makan semua kang.....Ni simpanan sampai posa. Raya sok beli lain la....

Hmmmmm....dapnyer......

Ni pun sedap gak tapi nih anak-anak dan bapak budak yang suka.


2 comments:

Emma said...

wah, awalnya dah makan kuih raya, sudau bau sampai sini....

SABARINA said...

hahaaha...mana boleh tunggu2 lagi barang sudah ada kita ngap aje

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts