CARIAN ANDA

Monday, January 24, 2011

PAYUDARA PANJANGKAN USIA LELAKI


HAHAHAHAHHAHAHA ... betuahnyer tajuk kali ni rahsia bagaimana lelaki boleh hidup lebih lama lagi....heheheheh jgn tak caya...percayalah.
Mengikut 1 kajian yang dijalankan merenung payudara selama 10 minit mampu memanjangkan usia lelaki 5-6 tahun. Mak aiiii kemain lagi statement dia...Korang rasa camana???
Pasni aku gerenti ramai yang mencuci mata mereka dengan merenung payudara2 yang terdedah luas dipasaran...hahahahahahhahahahahaha percayalah cakap akak ni weii....

takla besar sangat pun hhhehehe

Wahai encik lelaki kalau dah kawin tu alhamdulillah dah ada tempat atau port yang halal utnuk di tatap setiap hari. bagi yang masih bujang huhhuhuhhh pepandailah korang nak idup lama...jangan idup taklama kene pukul sebab dok intai buah dada orang sudah la yer....huhuhuh..

1 comment:

Anonymous said...

camne pulak kalau orang tu dah nak mati kalau kasi payudara leyh idop la ni.. kih3

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts