CARIAN ANDA

Tuesday, January 25, 2011

PELUANG BAIK BISNES DI RUMAH

PeluangBaik.com menyediakan satu platform kepada usahawan-usahawan di dalam Malaysia untuk tampil berada di dalam strategi pemasaran secara online melalui pakej laman web PeluangBaik yang amat berpatutan.
PeluangBaik.com memberi kaedah terbaik di dalam dunia pemasaran secara online. Usahawan yang baru berjinak di dalam dunia perniagaan tidak jauh ketinggalan di dalam menguasai kebaikan pemasaran secara online.

Sehubungan dengan itu, pihak PeluangBaik menawarkan satu pakej eksklusif untuk golongan usahawan di samping itu, mereka juga boleh mengambil peluang dengan menjadikan platform PeluangBaik sebagai salah satu medium perniagaan mereka yang baru.


PeluangBaik.com menyediakan 4 pakej laman web, dan masing-masing mempunyai kelebihan dan kriteria tersendiri, supaya dapat memenuhi kehendak pelbagai usahawan dilapangan perniagaan di Malaysia.

Platform Yang Disediakan Adalah Sesuai Untuk:-


Laman Web Syarikat
Laman Web Produk
Laman Web Blog
Laman Web Peribadi
Laman Web Pengiklanan


KLIK DISINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT CARI KERJA PARTIME

4 comments:

Emma said...

bagoss!!!

notygurl said...

ermmm.....datang jenjalang tgok...coz dpt email td

Wandy Infinity said...

followers awak yang ke 5...follow saya balik ea.. http://www.wandyblog.com/

Muhamad bin Awang said...

You're welcome to our teams,
http://wwww.tviexpress4malaysia/mat129tvi

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts