CARIAN ANDA

Sunday, April 10, 2011

I'M IN loveI'M IN LUV...Bila layan lagu-lagu jiwang malam macamnie teringat plak kenangan zaman lampau …huhuhuhuhuhu…kenangan lalu mengusik kalbu gitu…. Dulu-dulu masa zaman remaja (zaman purba dulu2 tua sgt aku ni hah) cik kak suka dengar lagu lama terutama rock leleh2 ni la…antranya lagu damasutra, slam, exist, laksamana, stings. Heheheheh biasala gadis remaja sunti biasanya ada fantasi cinta tersendiri. Kelakar lah kalau ingat2 balik. Hahahahhah boleh gelak sampai guling2 cam tengiling la. Tu pasal Cik Kak layan Novelog Melur Jelita Awak SukaSaya Tak?? Saya suka ..saya suka… Hhahahahah bab2 baca novel cintan cintun ni membuatkan hormone remaja Cik kak sentiasa muda remaja hehehhehe awet muda gitu…..sapa2 tak pernah baca novelog awak suka saya tak silalah kelaman melur jelita yg jelita tuh yer…ehek3…..sampai demam2 la cik kak mengikuti cite tuh...ada apa dengan cinta ya….ahaks..

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts