CARIAN ANDA

Tuesday, April 12, 2011

MAXIS OH MAXIS

Hai selamat pagi u ols...Cik Kak tengah hangin 1 badanni...apsal la brok cik kak lembab cam siput sedut masak lemak da....

Apalagi laju2 la Cik Kak yang jelita ni tepon Maxis. Tanya Naper ler lembab benor ...selalu tu laju jer...


Ohhh rupenyer dah lebih had guna ...(kes anak dok tgk youtube sampai 3 pagi) malu saya dibuatnyer...keh..keh keh...

Pastuh Cik Maxis ni bagi la tawaran untuk topup quota bagi laju balik brok Cik Kak....dan dalam masa 2 jam (x sampai pun) dia dah okeh...cayang Maxis...emmuahhh...alhamdulillah..

Kalau ada masalah boleh call atau terus ke portal web dorang secara online. Servis 7 hari seminggu 24 jam sehari. Non stop...pastuh cas akan dikenakan terus ke dalam bil akaun anda...sekian terima kasih...


No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts