CARIAN ANDA

Thursday, April 14, 2011

PETUA DAPAT ANAK PEREMPUAN

Hai selamat petang semua...Dah makan ke belum? Arinih Cik Kak makan masak lemak cili api kulit lembu. Memang marvelos la rasa dia. meletops...huhuhuhu pedas gilos... 
Sapa-sapa tak pernah try apalagi terai la....sedap tau..

Makan2 tengahri tadi ngan geng2 otai akak2 yang lama dah tak jumpa,  pastu sambung sembang gebang kat fesbuk ngan cousin Cik Kak, akceli kitorang satu tempat keje tapi tak dan nak bersembang gebang. Tadi jumpa kat kantin siap main mata  nak bagitau ada rahsia lagi. 

Apa rahsianya ???? Jeng jeng jeng.....
mari kita sama-sama bongkar.....zassssssssss


hahahahahaah ni hasil copy paste rahsia tu...bagi sesapa nak mencuba dipersilakan. Taktaula mana sepupu Cik Kak dapat petua ni, malam ni gak dia nak terai... Maklumlah anak semua lelaki teringin gak anak pompuan.....hehehehehehe  apa pun...selamat bermalam jumaat la yer.... bagi yang dah berumahtangga sahaja yang belum berumahtangga anggaplah ini pengetahuan am sahaja....hahahahahhaha

No comments:

SEKAPUR SIRIH

Artikel berkaitan keagamaan,kesihatan, perkahwinan dan lain-lain di blog ini hanya kompilasi artikel yang dititip daripada akhbar, majalah dan internet. Blog ini memaparkan artikel yang ditulis sendiri dan artikel yang bukan ditulis oleh pemilik blog adalah koleksi peribadi, ada yang sefahaman atau sebaliknya dan bersandarkan kandungan Al-Quran. Pun begitu, janganlah membaca artikel-artikel di blog ini untuk menyangkal atau menyalahkannya, atau mempercayainya jua, tetapi bacalah menurut tujuan sebenar mereka ditulis, iaitu hanya untuk dipertimbangkan pembaca sahaja.
Tidak perlu menulis atau bertindak untuk mengecam, menghina atau mengkhianati kerana perbuatan serupa itu hanya memudaratkan diri anda sendiri.Firman Allah SWT, "Sesungguhnya Kami mengetahui bahawa ia menyedihkan kamu, apa yang mereka mengatakan; namun begitu, bukanlah kamu yang mereka mendustakan, tetapi orang-orang yang zalim, ia adalah ayat-ayat Allah yang mereka menyangkal." (6:33)Pemilik blog bukanlah seorang pakar agama, pakar kesihatan mahupun pakar perkahwinan, justeru itu, pemilik blog tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan hal ehwal agama, kesihatan, psikologi perkahwinan atau kaunseling rumahtangga dan undang-undang secara mendalam. Pengunjung dinasihatkan supaya mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah / kemusykilan yang dihadapi.Kami sekadar berkongsi ilmu.

Mengamalkan apa yang disiarkan di blog ini tanpa merujuk kepada dalil daripada Al-Quran dan Al-Hadis yang semakna atau hampir semakna dengannya, bukanlah tindakan yang bijak. Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang buruk adalah kelemahan pemilik blog sendiri.
Terima kasih kerana berlapang dada membaca cebisan ilmu yang tidak seberapa di blog ini. Ilmu yang baik dikongsi bersama.

Popular Posts